Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Vooruit in Primera División

Het Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke gaat naar Valencia!

Campiones Vooruit!

Beste Vooruit-fan,

Misschien heb je het al zien passeren op (Spaanse) media of op onze social media-kanalen, maar we hebben vorige week een topprestatie neergezet in Valencia.

Na een week vol repetities (en ook de nodige ontspanning), trokken we zaterdag in onze twee bussen richting het Palau de les Arts Reina Sofía, een spectaculair gebouw ontworpen door de bekende architect Santiago Calatrava.

De sfeer zat goed en de anticipatie was hoog, wat ervoor zorgde dat we een fantastisch concert gespeeld hebben waar zowel publiek, jury als wijzelf ontzettend van genoten hebben.

Het resultaat mocht er dan ook zijn: de twee Spaanse concurrerende orkesten in onze divisie behaalden allebei 310 op 400 punten (79%), Vooruit won met ruime voorsprong de eerste prijs met 375,5 punten (94%). Tijdens de proclamatie was de spanning te snijden, nadien de euforie extra groot.

We willen u vanuit de grond van ons hart bedanken voor uw steun, want zonder die was deze onderneming niet mogelijk geweest! Deze overwinning opent heel veel deuren voor Vooruit.

Binnenkort beginnen we ook met het verdelen van de rewards, u hoort dus nog van ons!

Vele groetjes en duizendmaal dank,
Het bestuur en de muzikanten van Vooruit