BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

The Geeky Cauldron

Antwerp's very own Sci-fi/Fantasy bar

 • 100% hit! Op naar de 150%!

  Vrienden, familieleden, Geeks van Antwerpen en omstreken: We did it! 
  We hebben het doel van 10 000 euro bereikt en hiermee hebben jullie mij de nodige steun (zowel financieel als emotioneel) gegeven om mijn droom te verwezenlijken. Hierom, duizendmaal vanuit de grond van m'n hart, dankuwel!

  Nu het doelbedrag gehaald is, wilt dat natuurlijk niet zeggen dat de crowdfundingcampagne hier stopt, no sir! We hebben nog 30 dagen op de teller staan en dus gaan we proberen 150% te behalen! 

  Met die extra 5000 euro kan ik in het beoogde pand op de St-Jacobsmarkt in Antwerpen, een gaming ruimte inrichten. Dit is een ruimte die ik met een budget van 5000 euro kan voorzien van TV-schermen en spelconsoles, zodat men vollédig vrij is om met de vrienden wat couch co-op games te spelen met een drankje erbij! Super cool, toch? 
  Ben je niet echt een gamer? That's fine! Uiteraard helpt elke euro mee The Geeky Cauldron awesome te maken, zodat jij er evengoed kan genieten van alle andere features ;-). 

  Dus voor al diegenen die nog niet gesteund hebben, of diegenen die er nog wel een kletsje bovenop kunnen doen, treur niet! De campagne is nog steeds FULL-ON! Help me aub deze volgende stap te behalen! 

  Spread the word, stay tuned for more news, and stay geeky ;-)

  Alex