BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

The Geeky Cauldron

Antwerp's very own Sci-fi/Fantasy bar

 • Rewards

  Beste Funders! 

  Ik heb van jullie nog wat info nodig om de rewards te finaliseren, zodat jullie deze kunnen ontvangen voor 15 september! Yaaaaaay presents! 

  Kunnen jullie per reward schijf, voor zij waarop het van toepassing is, de volgende dingen doen: 
   

  1. 10 euro: Jullie SPAM folder checken? Ik kreeg de laatste tijd veel opmerkingen binnen van funders die de nieuwsbrieven nooit aankregen. Normaal gezien zijn die wel allemaal goed verzonden, voor zover ik kan zien. Misschien dat ze niet door de spam filters geraken? 
    
  2. 25 euro: Voor je gespecialiseerde uitnodiging op het pré-openingsfeestje van 14 september had ik graag jullie adres gekregen! We will send an owl with your invitation shortly! 
    
  3. 50 euro: Graag je maat (S, M, L, XL) voor het T-shirt ;-) 
    
  4. 250 euro: Welke (bij)naam had je graag op je beker gehad? 

   Uiteraard zijn de schijven die onder het bedrag dat je gesteund hebt vallen ook voor jou van toepassing ;-) 

  Stuur voor eind deze week een mailtje naar [email protected]! Dan kunnen wij het nodige doen om de rewards op tijd klaar te hebben voor jou! ;-) 

  Live long, and prosper! 

  Alexandru 

 • Uitnodiging info-avond Crowdfunders

  This news is reserved for project supporters.

 • Opvolging BETA LAUNCH - Rewards

  Beste funders, 

  Er zijn veel vragen binnengekomen over hoe de rewards nu een plaats krijgen in de beta launch. Blijkbaar is er ergens iets misgelopen in mijn mailing, waarvoor mijn excuses!   No worries! Ik zal het hier nog even voor jullie uiteenzetten, because you deserve the best! 

  • Uitnodiging pre-opening: Deze zal je een van de komende weken in je mailbox krijgen, waarschijnlijk zelfs nog voor de beta launch ;-). We zijn het openingsweekend nog conceptueel aan het uitdenken, want we willen er een uitzonderlijk cool feestje van maken, dus vandaar dat de pre-opening daar wat van afhangt. 
  • T-Shirt: Deze krijg je ten laatste op 15 september. We gaan proberen die klaar te hebben om ze tijdens de beta launch al te kunnen afgeven, maar het is moeilijk daar nu al een datum op te plakken. Ik verzeker alleszins dat je die op de officiële opening zéker zal kunnen dragen indien je dat wenst! Tijdens de beta launch, wanneer de tijd aangebroken is, zullen we contact opnemen om de maat te kunnen doorgeven! 
  • Wall of Fame: wordt tijdens de beta launch onthuld! 
  • Gepersonaliseerde mug: Deze zal ook klaar zijn ten laatste voor 15 september, net zoals de T-shirts ;-). We zullen ook tijdig contact opnemen om je (bij)naam te registreren. 
  • Golden Ticket: Deze krijg je voor de start van de Beta Launch! 
  • Verjaardagsfeestje: Deze beginnen we pas te organiseren na de officiële opening op 15 September. Tijdens de beta launch gaan we die nog niet doen, want ik heb een knaller van een verjaardagsfeestje beloofd, en die wil je niet vol met "bugs" hebben ;-). 
  • De portretten voor de Lords of the Cauldron worden ook tijdens de Beta Launch geregeld ;-). 

  Nogmaals mijn excuses voor de miscommunicatie voor zij die de mail niet hebben aangekregen! Honto ni gomen nasai! 

  Als jullie nog vragen hebben, hoor ik het graag! Alvast bedankt voor het vertrouwen en al jullie enthousiasme! 

  Alexandru 

 • Update Mei 2018 - Early Access!

  Beste Geeks van Antwerpen en omstreken, 

  Intussen voelen de meesten onder ons de kriebels wel, aangezien de opening van The Geeky Cauldron nabij is! Het hangt in de lucht; this geeky static, electrifying our city.

  Het is nu eindelijk tijd om de concrete openingsdatum aan te kondigen, zodat je deze zéker kan vrijhouden in je agenda. 

  But there's a twist! 

  Omwille van enkele vertragingen zal de Cauldron pas vanaf eind juni - begin juli operationeel kunnen zijn. En uiteraard hebben velen onder jullie - alsook de andere toekomstige klanten - vakantieplannen! Oh nee, misschien zal je moeten kiezen tussen Graspop en The Geeky Cauldron's opening weekend! Neen, dat gaan we jou niet aandoen. De kotstudenten gaan in juli ook naar huis en die willen we toch ook op de grand opening hebben! Het leek ons dus geen slimme beslissing om te openen met het laagseizoen in de zomer. Maar we hebben een leuke en functionele oplossing gevonden! 


  We zullen namelijk de officiële opening vooruitschuiven naar september, MAARThe Geeky Cauldron in juli tóch opengooien in de vorm van een BETA LAUNCH.

  Ik heb jullie allen kwaliteit beloofd, en mijn maatstaven zijn hoog. Vandaar dat ik - met oog op een uitmuntende grand opening - vanaf juli een beta testing fase introduceer waarin jullie kunnen komen genieten van een (boter)biertje, een cocktail - om het even wat - en waarbinnen we open staan voor doelgerichte customer feedback. Jullie krijgen m.a.w. early access. Voor alle duidelijkheid: tijdens de beta testing zullen we vollédig operationeel zijn. Met de Beta Launch creëren we ruimte om...

  • ... de interne werking te optimaliseren,
  • ... eventuele aanpassingen te maken aan de aankleding en props, 
  • ... nieuwe ideeën te introduceren om te zien of ze werken,
  • ... onze service te verfijnen,
  • ... bugs te identificeren,
  • ... een "update patch" voor te bereiden t.a.v.  de officiële opening van The Geeky Cauldron. 

  Dit doen we zodat de geeks van Antwerpen vanaf ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2018 de awesome geek sci-fi / fantasy bar hebben die ze verdienen! 

  Yes, zet het in je agenda! Zaterdag 15 September is officieel de GRAND OPENING van The Geeky Cauldron. 

  Jij, de funder - een belangrijke bouwsteen van de Cauldron - kan hierin een speciale rol spelen. Tijdens de zomermaanden zullen we een communicatiekanaal opstellen waarmee je concrete feedback kan geven. Zie je een "bug"? Let us know! Niet tevreden van de service? Let us know! Is dat standbeeld in de hoek  zo creepy dat je zou zweren dat z'n ogen jou blijven aankijken en je begint te vermoeden dat het misschien een Weeping Angel uit Doctor Who is? Then whatever you do: don't blink (and let us know)! 

  Jullie pre-openingsfeest wordt bij deze ook naar begin september verschoven, maar geen nood! Vanaf juli kan je al ontdekken wat The Geeky Cauldron jou kan aanbieden. Indien je nog vragen hebt, hoor ik het graag! 

  Until then, as always, stay geeky! 

  Alexandru

 • Update April 2018 - The Bar Awakens

  "There has been an awakening. Have you felt it?" 

  Beste geeks en funders van The Geeky Cauldron

  Intussen weer een nieuwe maand, een nieuwe update en een stap dichter bij de opening van Antwerpen's eigen Geek Sci-fi / Fantasy café! De renovaties van het pand op de Sint-Jacobsmarkt 88-90in centrum Antwerpen zijn intussen gestart. We zijn ook alvast begonnen met alle activiteiten voor de eerste paar maanden concreet uit te werken zodat we jullie van een prachtige agenda kunnen voorzien deze zomer. Feestjes, workshops, kwissen, speed-dates, en nog veel meer! 

  Alle info rond openingsuren en de menukaart zal weldra beschikbaar zijn op onze website die nu in aanmaak is, maar ik kan alvast vertellen dat onze pils Stella zal zijn, aangevuld met nog een paar sterke bieren; en nog opmerkelijker: Wij zullen de rasechte germaanse mede (honingwijn) van Der Metman aanbieden in de bar! Voor zij die bekend zijn met de grote mede-stand elk jaar op FACTS: Yes. That guy. Thát mead. YUM. 

  We doen er alles aan om zo snel mogelijk open te kunnen gaan, no seriously, we can't wait, maar intussen richt ik al even jullie aandacht naar de overkant van de straat op zaterdag 5 mei:

  Zaterdag 5 mei van 10u tot 18u is het FREE COMIC BOOK DAY in de Mekanik-Strip! Daar zal je een hoop gratis comics, goodies, snoepgoed en prijzen winnen. Er zijn ook striptekenaars en andere artists aanwezig en het wordt gegarandeerd een dag van sweet geeky goodness. En wat heeft dat nu met The Geeky Cauldron te maken? Wel, wij zullen die dag in de Mekanik-Strip een pop-up bar openhouden! Dus spring even binnen, get free stuff, eat free candy and have a drink! Kom een babbeltje doen met de mensen die achter de opstart van The Geeky Cauldron staan, share your ideas, introduce yourself! We want to meet you ;-). 

  Stay tuned for more news! And remember, Stay Geeky ;-)