Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

'Re-wilding' , het boek

... "een zoektocht naar een vrouwelijk wereldbeeld"

About the project

Vorig jaar gaf ik een boek uit dankzij een succesvolle Ulule-campagne. Ondertussen resten me nog welgeteld drie exemplaren... tijd dus voor een tweede druk ! Deze crowdfundingscampagne is er opnieuw voor de financiering daarvan. Je betaalt dus vooraf je boek, ik laat het drukken en bezorg het je.

De eerste funders steunden me met een "blind vertrouwen" want een fysiek tastbaar boek was er op dat moment nog niet... Dat is er nu wel. Alsook de feedback die ik ondertussen kreeg van lezers. Die feedback stimuleert me om dit werk verder te delen, te verspreiden en tot leven te brengen.

Hieronder deel ik de tekst die ik de eerste keer schreef over de inhoud en het waarom van het boek. 

Re-Wilding is het resultaat van mijn persoonlijke zoektocht naar het Vrouwelijke, naar dat wat ik miste, onder de vorm van een boek.

Het is een samenkomen van inzichten, ervaringen, synchroniciteiten, verlangens, theorieën en praktijken. Met als rode draad "verbinding": verbinding met het zelf in al zijn facetten, met de ander, met het Leven, en in verbinding in de wereld staan. Vanuit een voelen, een pure openheid, kwetsbaarheid en respect, vanuit een weten dat er meer is dan wat we voorgeschoteld krijgen, meer dan ratio, succes en groei.

Re-Wilding staat voor het loslaten van controle, het leven vanuit vertrouwen, in samenwerking met het mysterie van het leven zelf. Re-Wilding staat voor het herstellen van het contact met en het respect voor het fysieke, het natuurlijke, het lichamelijke. Een vrouwelijk aspect van het leven dat nu voor een groot deel aan ons voorbij gaat, en dat dringend aan herwaardering toe is. Het sensuele, het wilde, natuurlijke, het irrationele, het cyclische, het transformatieve, het wijze, zorgende, het creatieve, het intuïtieve, het vloeiende ... ook dat zijn waardevolle aspecten van het bestaan.

Als we als mens en als mensheid ten volle willen leven in harmonie en evenwichtige samenwerking met onze natuur en de natuur van het Leven, dan moeten we deze aspecten dringend gaan integreren in ons bestaan. Ontdek ze mee met mij en Re-Wild !

Heel concreet telt het boek  230 pagina's vol inspiratie voor een bewust verwilderd maar harmonieus leven, geschreven vanuit een open hart, geïllustreerd met persoonlijke ervaringen. Ik ben geen specialist inzake persoonlijke ontwikkeling of coaching of wat dan ook, maar wel een nieuwsgierige vrouw met zin in evolutie, zin in "zijn", zin in een zinvol en vervullend leven. Een eenvoudig leven, al lijkt dat soms zo moeilijk. Ik hoop jullie via mijn eigen worstelingen en omzwervingen te inspireren tot het luisteren naar de hartslag van je eigen wilde natuur.

De illustraties en de editing zijn een team-work van liefde. Aangezien ik het boek zelf uitgaf, kon ik ook zelf kiezen en beslissen hoe het eruit mocht zien. Oneindige dank en liefde dus aan Kiki Loos, Astie Pincé & Bram Stessel die mee creëerden ! Voor de druk koos ik voor 100% gerecycleerd en ongecoat papier.

(song bij bovenstaand filmpje : 'Medicine', Rising Appalachia)

Deze collages zijn verkrijgbaar als artwork, geprint op dik mat tekenpapier, formaat A5.

                 

 

 

 

Above all else,

Being wild is

being true to your Self,

being fearlessly in love with Life...

This wildness isn't always "wild",

it can be very peaceful

but

always feels

infinitely big

because it surpasses

your individual limits and

connects You 

to All else.

 

In service of Love, Life, Truth, 

Annelore Ledoux

 

 

 

What are the funds for?

2500€

> drukwerk  1400€

> illustratie & editing : extra vergoeding : 500€

> kaartjes  200€

> commisie Ulule 400€

Hoe sneller dit bedrag bereikt is, hoe meer boeken ik extra kan laten drukken door het bedrag nog te verhogen...

Alvast héél erg bedankt voor jullie steun en vertrouwen !

About the project owner

   

Wie ben ik ? essentiëel , maar ook hoe langer hoe "onbelangrijker" vind ik voor mezelf... want uiteindelijk ging en gaat het voor mij weinig om mijn individuele ik, eerder om het "ik" in de wereld, om de betekenis van de mens in het grote geheel...

Ik ben net zo goed een reflectie van jou, als jij van mij, en allemaal zijn we een unieke uitdrukking van het Leven zelf, van die wonderlijke expressie van creatie waarin wij tegelijk creatie en mede-creator zijn.

Maar mijn "individuele ik" dus... Ik ben een kind van deze tijd. Al altijd aanvoelend dat er iets niet klopt aan hoe we deze wereld beleven en vorm geven. Maar nog niet goed wetend wat mijn plek erin dan wel kon zijn. Ik "functioneerde mee" : studeerde, ging op ontdekking naar het buitenland werkend als model, werkte verder als styliste en producer ('Het Voordeel van de Twijfel', Canvas) , werd moeder, ... maar het vraagstuk naar wie we zijn en wat we missen werd steeds urgenter. Vandaar mijn zoektocht, naar een vrouwelijk wereldbeeld, een wereldbeeld in balans.

Ondertussen is ook mijn persoonlijke invulling van wie ik ben en wat ik hier kan doen duidelijk. Er is een website onderweg waarop ik al wat verder evolueert wat betreft "het worden van de Generatie van Herstel" kan delen ! Eindelijk ; )

Ik kijk ernaar uit jullie op uiteenlopende manieren te mogen tegenkomen in het echte leven !

Share Follow us