BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Happiness is a PEAS of cake

100% plantaardig gebak & desserts

About the project

HAPPINESS IS A PEAS OF CAKE


PEAS bereidt 100% plantaardig gebak en desserts. We doen dit ondertussen meer dan een jaar,  vol passie, overgave en enthousiasme en zijn nu klaar voor de volgende stap.

We ruilen onze thuislocatie in voor een echte winkel, de eerste echte dessertenwinkel met enkel plantaardig gebak en desserts. Met jouw hulp geven wij Hasselt, de Hoofdstad van de Smaak, wat het verdient; de allereerste vegan dessertenwinkel. 

STEUN PEAS, zodat we iedereen kunnen laten genieten van een heerlijk dessert zonder schuldgevoel.


LEKKER ETEN IS DE BESTE MANIER OM KENNIS TE MAKEN MET EEN PLANTAARDIGE LEVENSSTIJL


Wij geloven dat een meer plantaardige levensstijl een beter perspectief biedt voor de toekomst. Plantaardig eten zorgt niet enkel voor minder dierenleed, maar is ook beter voor jezelf en het milieu. Het betekent bovendien ook niet dat je toegevingen moet doen op smaak. Want lekker eten is net de ideale manier om mensen kennis te laten maken met een plantaardig eten.

Onze desserts zijn 100% plantaardig, zonder compromissen over de smaak. Zo lekker dat iedereen, vegan of niet, er ten volle van geniet!  Dat we bovendien zoveel mogelijk kiezen voor plantaardige, volwaardige en biologische ingrediënten is de kers op de taart!

STEUN PEAS en maak kennis met een plantaardig eten!

What are the funds for?

WE HEBBEN JOUW HULP NODIG


Met het ingezamelde geld kunnen we het aanbod aan vegan desserts en gebak nog verder uitbreiden. We willen voldoende alternatieven kunnen bieden, ook voor mensen met intoleranties en allergieen. In een winkel met mooie (koel)togen, plaats voor bediening en voldoende ruimte om te experimenteren en produceren, kunnen we dit én worden de troeven van PEAS alleen maar groter.

Met jullie hulp openen we in de lente van 2018.Naast een warme inkleding voor onze winkel kopen we met het geld ook professionele apparatuur zoals high-speed blenders, koeling en een koeltoog om al dat lekkers in uit te stallen. We werken en bedienen onze klanten momenteel nog bij ons thuis, maar om meer mensen te bereiken, onze klanten professioneel te ontvangen en ons aanbod aanlokkelijk voor te stellen, hebben we nood aan een echte dessertenwinkel.
We nemen hierdoor ook heel wat drempels weg en bereiken veel meer mensen.

Je kan er op rekenen dat jouw bijdrage altijd verzilverd wordt.
PEAS is al actief, dus als we het vooropgesteld bedrag halen, ben je verzekerd van ons lekker gebak & desserts.

Als we meer ophalen dan het vooropgestelde bedrag, zal ook dat geld goed besteed worden.
De inkleding kan professioneler, het aanbod nog uitgebreider en met extra services naar onze klanten toe.
We denken dan aan de aankoop van een professioneel koffiemachine voor take-away koffie.

Steun PEAS en maak deel uit van onze community.

About the project owner

HOE HET BEGON


PEAS is Els & Davy. Ondertussen al meer dan 10 jaar een koppel en samen een hecht team. 
Els was voorheen werkzaam als communicatiemanager. Davy heeft in het verleden zijn sporen verdiend als salesmanager. Onze kracht ligt in het bundelen van onze sterke punten. We vullen elkaar mooi aan en hebben complimentaire kwaliteiten, dat treft ;-)

Davy houdt zich voornamelijk bezig met het uitwerken van de recepten van de desserts en alles wat digitaal is, zoals het bouwen van de website en de online marketing. Els is vooral bezig met look & feel, social media, leveranciers en de operationele werking van PEAS
 


PEAS is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor lekker eten en koken. We eten zelf al een tijdje grotendeels plantaardig. De voordelen hiervan voor ons lichaam waren snel overduidelijk. We voelden ons energieker, positiever en dat we hierdoor ook een gunstige impact hebben op het milieu én voor minder dierenleed zorgen, onderstreept onze keuze nog elke dag.

We geloven er in dat lekker eten echt belangrijk is. Op die manier kan je mensen kennis laten maken met plantaardig eten en tonen hoe gevarieerd en smaakvol het is. En zeg nu zelf, iedereen lust toch een lekker dessert!
Neem een kijkje op onze website en ontdek de desserts van PEAS.
 

   
 

     

FAQ

If you still have an unanswered question, feel free to ask the project owner directly.

Ask your question Report this project