BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Happiness is a PEAS of cake

100% plantaardig gebak & desserts

About the project

DOEL GEHAALD!!
LATEN WE NU GAAN VOOR 10.000 euro

Dankzij de steun van alle PEAS-lovers hebben we de kaap van 100% funding gehaald!
Duizendmaal dank.
PEAS opent nog voor de zomer haar eerste vegan dessertenwinkel. Vol passie en enthousiasme zijn we er klaar voor.

STEUN PEAS, zodat we iedereen kunnen laten genieten van een heerlijk dessert zonder schuldgevoel.


LEKKER ETEN IS DE BESTE MANIER OM KENNIS TE MAKEN MET EEN PLANTAARDIGE LEVENSSTIJL

Onze desserts zijn 100% plantaardig, zonder compromissen over de smaak. Zo lekker dat iedereen, vegan of niet, er ten volle van geniet!  Dat we bovendien zoveel mogelijk kiezen voor plantaardige, volwaardige en biologische ingrediënten is de kers op de taart!

STEUN PEAS en maak kennis met een plantaardig eten!

What are the funds for?

WE HEBBEN DE EERSTE MIJLPAAL BEREIKT

Met het ingezamelde geld zullen we het aanbod aan vegan desserts en gebak verder uitbreiden. Om sneller, beter en efficiënter te kunnen werken dromen we van een grotere en meer professionele oven.

Je kan er op rekenen dat jouw bijdrage altijd verzilverd wordt.
PEAS is al actief dus je bent verzekerd van lekker gebak & desserts.

Steun PEAS en maak deel uit van onze community.
Dankzij jullie steun openen we in de lente van 2018.


About the project owner

HOE HET BEGON


PEAS is Els &Davy. Ondertussen al meer dan 10 jaar een koppel en samen een hecht team. 
Els was voorheen werkzaam als communicatiemanager. Davy heeft in het verleden zijn sporen verdiend als salesmanager. Onze kracht ligt in het bundelen van onze sterke punten. We vullen elkaar mooi aan en hebben complimentaire kwaliteiten, dat treft ;-)

Davy houdt zich voornamelijk bezig met het uitwerken van de recepten van de desserts en alles wat digitaal is, zoals het bouwen van de website en de online marketing. Els is vooral bezig met look & feel, social media, leveranciers en de operationele werking van PEAS


PEAS is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor lekker eten en koken. We eten zelf al een tijdje grotendeels plantaardig. De voordelen hiervan voor ons lichaam waren snel overduidelijk. We voelden ons energieker, positiever en dat we hierdoor ook een gunstige impact hebben op het milieu én voor minder dierenleed zorgen, onderstreept onze keuze nog elke dag.

We geloven er in dat lekker eten echt belangrijk is. Op die manier kan je mensen kennis laten maken met plantaardig eten en tonen hoe gevarieerd en smaakvol het is. En zeg nu zelf, iedereen lust toch een lekker dessert!
Neem een kijkje op onze website en ontdek de desserts van PEAS.