Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

No Milk Today

Artisanale lactosevrije vrolijke koekjes - made in Belgium!

About the project

 

Bij No Milk Today geloven we dat we echt een verschil kunnen bakken, samen met jou. Daarom toveren we elke dag tonnen magie uit onze oven met onze lactosevrije koekjes.

Meer en meer mensen kampen met een voedselallergie. Met bijna 1 op 5 Belgen en 85% van de wereldbevolking, is lactose intolerantie de meest voorkomende voedselallergie/intolerantie, dat steeds vaker voorkomt bij onze kleinste kapoenen...

Voor al deze zoetebekken, groot of klein, bakken we graag een zorgeloos verwenmoment met onze artisanale vrolijke lactosevrije koekjes. Want vergis u niet: ook al zijn we intolerant, we zijn zeer tolerante mensen die houden van plezier en een zoete hap… we houden alleen niet van de suiker die van nature in melk zit en missen op dit moment  nog dat ene koekje dat de authentieke smaak van een “echt” koekje combineert met de nodige dosis fun en vrolijkheid. Een voedingsprobleem hoeft immers niet het einde van het (smaak)plezier te betekenen.

Ons aanbod is heel simpel:

 • Lekkere “koe-loze” koekjes - al onze koekjes zijn 100% melkvrij en op basis van kokosolie. (de koeien zijn dus op non actief gezet bij ons en hebben nu de tijd van hun leven)
 • Geen boter, melkpoeder of bewaarmiddelen
 • De heerlijke smaak van versgebakken artisanaal koekje
 • Ze komen in een schattig imperfect vormpjes – geen enkel is hetzelfde 
 • Originele smaken: Abracadabra Chocola - Sim Sala Raisin - Hocus Cocos
  • ​Abracadabra Chocola: We toverden de melk op magische wijze weg, maar de heerlijke stukjes pure chocolade lieten we ongedeerd...Probeer maar eens te tellen hoeveel er per koekje zitten.. al wedden we dat tegen die tijd het koekje wellicht ook magisch is verdwenen ...
  • Sim Sala Raisin: Dit is wat elk havermoutkoekje wil zijn als het groot word: een perfecte body met weelderige vormen,  een aantrekkelijk vleugje kaneel en een zoet mild hart van rozijntjes. Het enige wat nog nodig is om groot te worden is dat beetje zelfvertrouwen en toverkracht.
  • Hocus Cocos: en je verdwijnt naar een tropisch wit strand met opzwepende muziek en wuivende palmbomen. Links van je dansende koeien in een stro rokje, in je rechterhand een heerlijk koekje... Langzaam dwarrelen kokosvlokjes naar beneden. Magisch toch? Net als onze kokoskoekjes zonder melk!

Onze missie is groot: een glimlach bakken, iedere dag. Daarom staan we erop dat al onze koekjes warm worden gebakken, letterlijk en figuurlijk. Voor zij die van onze lekkere lactosevrij koekjes genieten, voor degene die ons dagdagelijks meehelpen, maar ook voor iedereen die wel een portie vrolijkheid verdient in de vorm van een koekje. Want geef toe: een koekje maakt toch iedereen blij? Bak jij met ons mee een verschil?

Bak een verschil

We werken samen met mensen met een beperking – wij noemen ze de “happiness makers” – die al onze vrolijke melkdoosjes vullen met heerlijke koekjes en je een glimlach sturen. Wij zorgen dat ze “aan de bak” komen op de arbeidsmarkt, waar het anders soms moeilijk is. Hoe meer koekjes we kunnen verkopen, hoe meer werk we deze mensen kunnen bieden.

Schenk een lach

Er zijn heel veel mensen die in het leven een glimlach verdienen. Mensen in je buurt die een schouderklopje verdienen, maar ook mensen die het moeilijk hebben op hun weg. Ook al kan je zelf niet bakken, je kan ze toch bakken geluk schenken in de vorm van een koekje. Via ons (en het snelle web), sturen we graag je glimlach hun kant op in een vrolijk doosje met jouw persoonlijke boodschap. Zo bak jij ook een verschil voor jouw medemens!

Bak mee een glimlach

Onze ambitie is groot: we willen een glimlach bakken voor iedereen en de koekjesmarkt dynamiseren door te tonen dat smaak en plezier hand in hand kan gaan, ook heb je een intolerantie of allergie. Hiervoor kunnen we wel wat hulp van je gebruiken

Bak mee een verschil!

We geloven dat we met zijn allen bakken meer verschil kunnen maken, dan gewoon met ons tweetjes.  Wil jij ons wat toverkracht schenken? Dat kan alvast op deze manier:

 • verspreid mee onze boodschap op zoveel mogelijk kanalen om samen een glimlach te bakken
 • laat je gegevens zodat we je kunnen contacteren om jouw mening te geven over nieuwe verpakkingen, smaak ideeën, ...
 • een financieel duwtje in de rug: wie weet wordt jij dan wel onze professionele koekjesproever van onze nieuwe smaken in het gamma van onze lactosevrije koekjes (wat een droomjob!)

What are the funds for?

  

De koekjes komen niet zomaar over de toonbank gerold. Voor dit stukje magie is er een heus ambachtelijk proces nodig van bakken tot verpakken. 

Het magische koekjesatelier

Al onze koekjes worden in een magisch koekjesatelier gebakken. Ze worden met de grootste zorg en kwaliteit gemaakt, geproefd en gewogen. Een koekjesmachine werd alvast aangeschaft om op volle toeren magie te creëren voor jullie. Door de stijgende vraag naar onze koekjes hebben we echter extra investeringen nodig en dus wat bijkomende centjes...

Kleurrijke melkdoosjes... euh?

Onze lactosevrije koekjes worden met liefde in vrolijke kleurrijke melkdoosjes gestopt voor jou. (een leuke knipoog naar onze intolerantie :-)) Het ontwerp en de eerste productie van deze doosjes werd alvast door ons gefinancieerd. Maar graag bestellen we er nog heel wat meer bij om aan de vraag te voldoen. Echter dienen deze doosjes vaak in grote getalen besteld te worden... Grote getalen = grote getallen :-)

Hei, laten we er een coole deal van maken: laten we de koek in 2 delen qua investeringen. Wij een deel en jullie een deel? Deal?

Ons eerste doel: het halen van de kaap van € 6.500

 • een koekjeswals voor onze superfantastische brommende koekjesmachine 
 • 200 extra stevige bakplaten (toverkracht weegt best wat)
 • doorzichtige folies voor onze koekjes in te verpakken alvorens ze in het doosje gaan
 • een aanwezigheid op de koekjesstand van Tavola...
 • extra liters verf om extra verpakkingen bij te drukken

Check vlug onze coole rewards! (PS: factuur kan vanaf 100 euro!)

Wat als we dit doel overtreffen?

Dat zou pas magisch zijn, niet waar? Als dit onze stoutste dromen zou overtreffen en daadwerkelijk het geval zou zijn, kunnen we nog extra investeren in:

 • Displays voor nog meer magie tot in het winkelpunt te brengen
 • Verpakkingsontwerp & druk van onze nieuwe variant voor 2020
 • Aanwezigheid op tal van evemenenten

About the project owner

 

Oh Hey! Laat ik onszelf even kort voorstellen. Ik ben Joke Van Der Heyden, alias Mrs Jo, de magische koekjesbakker, tevens ook lactose intolerant. Een paar maanden geleden besloot ik mijn droom na te jagen en mijn job als marketeer na 13 jaar in de voedingsindustrie op te geven. Vanuit een eigen nood (lekkere koekjes eten zonder melkderivaten of bewaarmiddelen), die geconfirmeerd werd door maar liefst 1 op 5 andere Belgen en 85% van de mensen wereldwijd, besloot ik, samen met mijn man Bram, een eigen lactosevrij koekjesmerk op de markt te brengen. 

Hey, ik ben Bram, de stille sterke kracht in ons bedrijfje. Geen enkele uitdaging is mij teveel en ik pluis elk detail & papiertje uit zodat we op het juiste spoor blijven en elke dag onze magie kunnen laten botvieren. Alle praktische aspecten komen bij mij terecht, en uiteraard levert ik ook nog graag zelf de koekjes, om elke dag die glimlach te bakken op mensen hun gezicht!

En hey, jij daar! Ja jij: ook jij telt bij ons: door jouw mening te geven over nieuwe concepten en ideeën, door professionele koekjesproever te worden, ... bepaal jij mee een deel van onze toekomst. Dat noemen we pas magisch!

We geloven dat we samen de wereld meer kleur kunnen geven! Want als je er echt in gelooft, ontstaat er magie en is alles mogelijk.

Nog een laatste uitsmijter...

We geven je graag nog wat inspiratie mee om zelf ook aan de slag te gaan om wat lekkers te bakken dat lactose en koemelkvrij is! Hierbij een gratis recept voor jullie om een heerlijke blondie te maken, want "blonds have more fun"

Share Follow us