BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Edició del llibre "La era de la babosa"

de Carles Cervelló

About the project

Publicació d'una novel·la (breu, no patiu), en clau d'humor. Fins ara havia publicat sobretot poesia en català però ara us presento aquest el meu primer projecte de narrativa, en castellà. Es tracta d'una obra d'humor, ambientada en un futur més o menys llunyà, on ens trobem amb un personatge que intentarà trobar sentit a la seva vida, enmig d'un món que no acaba d'ententre. El personatge protagonista és un humanista una mica especial, ja veureu. Els meus alumnes hi trobaran algun que altre orangutà despistat entre les pàgines de "La era de la babosa", no m'ho tingueu en compte. La novel·la ja està acabada i em fa molta il·lusió poder-la publicar (espero no haver-me de penedir massa). Ha estat escrita amb honestedat , amb la pretensió de fer-vos passar una bona estona, res més. 

SINOPSIS "La era de la babosa"

Feia temps que em voltava pel cap escriure una història en primera persona i ambientada en els àmbits que més conec: l'educació i els llibres. El protagonista, Serafín Hinojosa, escriu des del sanatori mental on està ingressat ("La última esperanza") per explicar tot allò que l'ha portat fins aquí i que no és altra cosa, us ho podeu imaginar, que el fet d'intentar portar els seus ideals humanistes a la pràctica. Per tal d'aconseguir-ho, farà de professor, d'editor, de llibreter, d'escriptor... Però la societat que l'envolta no està per aquesta mena d'històries i li farà saber que si va per aquest camí acabarà malament. La cosa està en saber qui dels dos, en Serafín o la societat, acaba guanyant.

La novel·la serà publicada per Ápeiron ediciones.

What are the funds for?

Els fons que demano són per fer l'aportació que em demana l'editorial per tal de publicar la novel·la (tant en edició en paper com en llibre electrònic). Aquest és un procediment força normal i que assegura als editors que el risc de publicació no serà massa elevat. A més a més, necessito un fons per comprar els llibres que ofereixo a les recompenses als generosos lectors que hi vulguin col·laborar, ja que l'editorial m'en dóna 10 exemplars i la possibilitat de comprar-ne els que vulgui amb una rebaixa respecte el preu de venda al públic.

Les recompenses seran: exemplars de la novel·la signats, punts de llibre personalitzats, adjuntar el meu llibre de poemes, "Petites coses", un conjunt de poemes que miren de trobar en la quotidianeitat allò que ens és necessari per mirar viure amb esperit positiu. Per tal que us en feu una idea, aquí en teniu una mostra:

HIVERN

Quan la lluna udola, desconsolada,

i a fora fa fred i és massa fosc

per sortir a veure com passa la gent,

tots dos sabem que ens trobarem

donant-nos la mà al menjador de casa.

El foc encès i el sopar a taula,

les ferides arrapades a l’ànima

escolant-se, degotant lentament,

mentre tu i jo ens mirem als ulls

i ens empassem el tràngol salvatge

de saber-nos massa a la intempèrie.

Els hiverns tenen color de mandarina

i els teus ulls dolços acompanyen

l'espera de temps millors.

About the project owner

Em dic Carles Cervelló, tinc publicats 5 llibres de poesia en català, una obra de teatre per a infants i un llibre sobre educació (escrit conjuntament amb dos amics professors, en Jordi Rincón i en Germán Alemany). Faig de professor a l'escola Vedruna Gràcia, on em van veure per primer cop ara fa 25 anys. Els qui em coneixen saben de la meva passió pels llibres, això fa que els expliqui, els llegeixi, els publiqui i els escrigui. Un cas perdut, vaja.