BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Kijk ik (k)ook: De studenten salade challenge

Een online receptenboek voor studenten die houden van wat anders

 • Morgen is de dag!

  O kom maar eens kijken wat ik op mijn email krijg... Heb je ook zin om morgen één van de eerste te kunnen zijn om alle lekkere recepten uit te proberen? Leuk aan het begin van de maand zodat je precies genoeg tijd hebt om elke dag een salade te proberen en met nieuwe kennis het jaar in te gaan. Precies op tijd voor alle goede voornemens! Als je dit samen wil doen met een ander stuur hem of haar dan nog even snel een link toe naar de campagne en daag ze uit!

 • Nog een weekje...

  Nog één week voor mijn kookboek frowdfund eindigd. Hierna wordt het eindresultaat de deur uit gestuurd en begonnen met het regelen van de opties voor de grotere sponsoring pakketen. Het voelt nu heel werkelijk om alles klaar te hebben en te kunnen zeggen dat het er bijna op zit. Kijk je nog voor een leuk sinterklaar kado voor jezelf of iemand anders? Dan is dit zeker een leuk kado om in je mailbox te krijgen! Of je nou kookt uit noodzaak of je er echt plezier in hebt. Dit dit leert iedereen om een beetje meer passie te krijgen voor koken!

 • Interview met ANS

  Yes, het eerste interview over dit kookboek is net gepubliceerd op de site van het Algemeen Nijmeegs Studenteblad. De redactie reageerde erg posititef toen deze ambitieuse studente haar verhaal wilde doen. In het interview kom je meer te weten over de gedachte achter het boek en ook staat er nog een lekker recept bij. Ben je benieuwd? Surf dan snel naar https://www.ans-online.nl/nieuws/nijmegen/10698-van-fastfoodbeest-naar-saladefeest en ga de uitdaging aan!

 • Nog een maandje!

  Lieve sponsors,

  De adventkalender kan op tafel! Nog slechts een maand voordat het project erop zit en ik alle kopies mag gaan versturen. Ik kijk er nu al naar uit om alle persoonlijke recepten op te gaan stellen en reacties te ontvangen. Ondanks de positieve response kan het project altijd meer steun en publiciteit gebruiken. Ken je nog mensen die belang zouden hebben bij een beetje creatieve inspiratie? Stuur dan vooral de link door en daag ze uit!

 • Doorloop fase

  Hoera, de 100% is gehaalt! Natuurlijk laten we het hier niet bij zitten! Dit is slechts het begin. Hoe meer mensen dit project steunen deste meer er kan worden aangeboden. Op dit moment zijn we op weg naar de 200%, wie weet wat voor leuke extra' s er dan aan kunnen worden verbonden...