Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

Kick the Bytes: Green Guide on the Great Machine

An awareness-raising game on the ecological impact of the internet

 • A kampány végéhez közeledve / Getting close to the end of the campaign

  /EN below/

  HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK MINDENT!

   

  A támogatásotokat, a megosztásokat és a segítségeteket. Több mint 110-en támogattatok és a Facebook-oldalunkat is majdnem 500 ember követi! 🙌 

  Be kell viszont látnunk, hogy a maradék 3 nap alatt már nem fog összejönni a hiányzó összeg. Nem csüggedünk, mert így is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, és örülünk neki, hogy a téma talán jobban a közbeszéd részévé vált.

  A támogatásokat a kampány végeztével a rendszer visszautalja nektek, mi pedig átgondoljuk, hogy merre tovább a projekttel! Addig is vágjátok a bájtot!

  /

  THANK YOU SO MUCH FOR EVERYTHING!

   

  For all your donations, shares and help you gave us! We have more that 110 backers and almost 500 followers on our Facebook page! 🙌 

  But we have to realize that on the remaining 3 days we would not collect the rest. We are not disappointed, because we received a lot of positive feedback and we are pleased that the topic may has become part of the public discourse.

  The donations will be transferred back to you at the end of the campaign and we will consider where to go on with the project! Until then keep kicking the bytes!

 • Over 100 supporters! / 100 támogatón túl!

  WE HAVE REACHED 100 SUPPORTERS!

   

  Thank you! 🙏🏻

  This is an excellent number. But as the game we have in mind requires a big amount of work, we need a few more... Let's make it double! We kindly ask you to bring our project to a friend of yours. Think of someone who is a massive web user / owner of many gadgets, who is concerned with enviromental issues or knows a lot of people. Not that hard, is it? Oh! And don't forget to mention our rewards, there is a holiday special, too!

  /

  ELÉRTÜK A 100 TÁMOGATÓT!

   

  Köszönjük! 🙏🏻

  Ez egy remek szám! Ám a játék, amit a fejünkbe vettünk igen komoly munkát igényel, ezért még több támogatóra lenne szükségünk. Duplázzunk! Arra kérünk titetek, hogy mutassátok meg a projektet egy barátotoknak. Gondoljatok valakire aki sokat netezik / sok kütyüt használ, fontos neki a fenntarthatóság, vagy sok emberrel kapcsolatban áll. Nem is olyan nehéz, ugye? Ó! És ne feledjétek el megemlíteni a jutalmainkat, van köztük speciális ünnepi kiadás is!

 • Spread the words about our dirty bytes! / Vidd hírét a bájtjainknak!

  YOU ARE FANTASTIC!

   

  But we need more committed and aware people like you to get this done! We ask you to talk about our project with your family and friends, let them know about the issue we want to elaborate, and ask them to contribute to our game!

  Only together we can make this happen, and every bit byte of donation counts a lot! :) Don't forget to mention our rewards, Christmas and Hanukkah are coming after all, and we offer some tiny-footprint goodies! 🎁 Oh, and have a look on our Facebook-page, where we are posting some 'fun'-facts. Thank you! ♥

  /

  NAGYON MENŐK VAGYTOK!

   

  De mégtöbb elszánt és tudatos emberre van szükségünk, hogy elkészülhessünk! Arra kérünk, vidd hírét a projektnek a családod és a barátaid körében, mesélj nekik a problémáról, amit fel szeretnénk tárni, és kérd meg őket, hogy támogassák a játékot!

  Csak veletek együtt jöhet létre mindez, és minden pici adomány nagyon sokat számít! Említsétek meg a jutalmainkat is, végül is közeleg a karácsony és a hanuka, és éppen van pár alacsony lábnyomú jóságunk a boltban! 🎁 Oh, és nézz rá a Facebook-oldalunkra, ahol időről-időre megosztunk néhány érdekes infót! Köszönjük neked! ♥

   

 • We're kicking in! / Kezdjük vágni!

  WE HAVE EXCEEDED 10%!
   

  You are fantastic, thank you for all your support!!! ♥

  With just over 3 weeks left to collect the full amount we still need your help!

  ↯ If you have friends who might be interested in our project, tell them about it – have a look, greens, gamers and IT-people!

  ↯ If you haven't done so already, share the campaign on any surface, or in a group with a personal message! 

  Let's kick those nasty bytes! 🦍

  /

  MEGHALADTUK A 10%-OT!
   

  Fantasztikusak vagytok, hálásan köszönünk minden támogatást!!! ♥

  Kicsivel több, mint 3 hetünk maradt, hogy összegyűjtsük a teljes összeget, és ehhez a továbbiakban is szükségünk van rád! 

  ↯ Ha van olyan barátod, akit érdekelhet a projektünk, mesélj neki róla – zöldek, gamerek és informatikusok, ezt nézzétek!

  ↯ Ha még nem tetted volna, osszd meg a hírt bármilyen felületen vagy csoportban egy személyes üzenettel!

  Vágjunk oda azoknak a bájtoknak! 🦍