Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

300 JOMMEKES IN 1 UNIEKE VERZAMELING

Vier 65 Jaar Jommeke met een feestelijke collectie !

About the project

In 2020 vieren we 65 Jaar Jommeke, één van Vlaanderens populairste striphelden. Omwille van Corona zag ons feestjaar er heel anders uit dan we voor ogen hadden. Toch wilden we bij Standaard Uitgeverij de fans graag nog met een groot cadeau verwennen: een unieke verzameling met alle 300 tot dusver verschenen avonturen! Een cadeau voor de eindejaarsfeesten misschien, of voor een grote fan of de (klein)kinderen... In elk geval uren leesplezier gegarandeerd! Daarom starten we begin september deze crowdfunding actie op. Dat bleek een schot in de roos en intussen hebben we onze doelstelling van 1500 crowdfunders al behaald.  Allemaal fans die ons steunen om deze unieke collectie waar te maken. Dat is geweldig nieuws! Omdat het plots heel snel ging hebben wij nog enkele funders extra toegelaten en hebben we de actie af afgesloten op 1565 funders.  Dank u wel allemaal! Wij gaan vanaf volgende week in productie ! Via de nieuwsberichten houden we jullie regelmatig op de hoogte en heb je een persoonlijke vraag, mail dan naar [email protected] . Lang Leven Jommeke ! OQOF 4ANONZE

WAT KRIJG JE ? 

- 60 stripbundelingen met telkens 5 verhalen; elke stripbundel heeft een aparte cover en 240 pagina's binnenwerk

- Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier: 240g) / binnenwerk in kleur (papier: offset HV 80g)

- Afwerking: garenloos gebonden stripbundelingen en een doorlopende unieke tekening op de ruggen van de 60 bundelingen

- Formaat per bundeling: 24 x 17 cm

Samen zijn dat 13.000 pagina's feelgood en avonturen. Iedereen die nu bestelt, krijgt zijn/haar collectie thuis geleverd in de loop van december. De collectie zal verpakt zijn in twee stevige dozen die nog eens in een omdoos zitten. 

Prijs: €199 (BTW incl). Dat is een goeie deal als je rekent dat 1 regulier album € 6,50 kost en je normaal dus € 1.950 zou moeten neertellen om de 300 albums in huis te halen. 

Vier je mee? Plaats dan vandaag nog je order. Wij houden je op de hoogte! 

Deze actie gaat uit van Standaard Uitgeverij, de uitgeverij van Jommeke. Wanneer het project niet gehaald wordt, gaat het niet door en krijg je je geld 100% terugbetaald. Dat wordt gegarandeerd door het platform Ulule zelf en door Standaard Uitgeverij. Je betaalt dus enkel wanneer de collectie effectief gemaakt wordt. Lees het gerust na op onze website: https://www.standaarduitgeverij.be/jommeke-goes-crowdfunding/

ZORG ER ZELF MEE VOOR DAT DIT PROJECT SLAAGT!

Heb je zelf dit project gesteund, of ken je mensen die hier wel in geïnteresseerd zouden kunnen zijn? Deel dan zeker deze actie via je sociale media, en help ons de 1.500 funders te halen zodat we iedereen de Jommeke collectie kunnen bezorgen! 

What are the funds for?

Deze unieke verzameling kunnen wij alleen realiseren met jullie hulp. Vandaar onze oproep aan al wie Jommeke een warm hart toedraagt. Wij zoeken voor eind september 1500 partners die met ons willen meebouwen aan dit feestelijk project. We zijn goed vertrokken want de teller staat intussen op meer dan 1000 crowdfunders. Dank aan iedereen die ons steunde. Vergeet niet je steun/crowdfunding te delen op je eigen social media...zo kunnen jouw vrienden misschien ook deze opportuniteit ontdekken. 

 m a 18

Krijgen we die 1500 verzamelaars niet bij mekaar en hebt u toch besteld, dan krijgt u uiteraard het volledige bedrag teruggestort bij stopzetting van dit crowdfunding-project.  

About the project owner

Standaard Uitgeverij heeft een groot hart voor strips. Net als voor zovele ondernemers zijn het bijzondere tijden voor ons. En het feestjaar 65 JAAR JOMMEKE zag er heel anders uit dan we het ons hadden ingebeeld toen we in januari de overzichtsexpo 65 JAAR JOMMEKE openden. Vele projecten en plannen konden niet doorgaan of zijn uitgesteld. 

Met deze collectie willen we vele fans van Jommeke, over alle generaties heen, de kans geven om het hele oeuvre van Jef Nys en co in huis te halen. Als collectors item, om het door te geven aan kinderen of kleinkinderen... of gewoon omdat het een goeie deal is. Leve Jommeke ! En dank aan iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen! 

Share Follow us