Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

Boommade

Voor hen met een boom van een hart

 • (woonbeurs) update!

  Lieve funders,

  De afgelopen weken vlogen voorbij. Ik ging bij jullie langs voor bezorgingen, jullie haalden massaal jullie bomen op én zelfs de beurs is al achter de rug.

  Ik kijk terug op een mooie tijd en geslaagde beurs. Een beurs die mogelijk is gemaakt dankzij jullie! De beurs gaf mij de mogelijkheid om mijn Boommades voor het eerst aan het grote publiek te laten zien. En ik durf wel te zeggen dat de kans zeer groot is dat jullie mijn Boommades binnenkort kunnen bewonderen in winkels door het hele land…

  Dat gezegd hebbende, gooi ik er ook meteen een oproep uit. Ik ben op zoek naar iemand (omgeving Rotterdam) die mij kan helpen met het maken van de bomen. Ken of ben jij iemand die het leuk vindt om een paar uur per week creatief bezig te zijn en een extra zakcentje wil verdienen, laat het mij alsjeblieft weten!

  Tot slot: mocht je jouw tasje of Boommade nog niet hebben opgehaald, neem contact met mij op om een afspraak in te plannen.

  Liefs, Sophie

  PS Speciale dank gaat uit naar mijn fantastische helpers, die mogelijk hebben gemaakt dat de stand overeind bleef staan, ik genoeg bleef eten en drinken, de Boommades van A naar B vervoerd konden worden, maar vooral dank voor hun aanwezigheid, steun en extra gezelligheid. 

  • Stand ontwerp & opbouw: Carmelita (van Studio in Woonstiel) en Faisel (van Studio Fais)
  • Overig: Mama, Papa, Ieke, Max, Fred, Ils, Piet en Ro: dank jullie wel!! Zonder jullie was dit nooit gelukt. Ik bof ontzettend met jullie. 

  Een kleine sfeerimpressie van de beurs:

  vlnr: Roderick (mijn vriend), Annet Deckers (moeder), Ilse (vriendin) en Ieke Deckers (zusje) bij de Boommade stand

  ik, bij de Trend Stand met jungleboom

 • Afwikkeling van de crowdfunding: jouw tegenprestatie!

  Lieve funders,

  Het is alweer even geleden dat mijn crowdfunding dankzij jullie is geslaagd! Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de ShowUp-woonbeurs in volle gang. De stand belooft ontzettend mooi te worden. Ook ben ik door ShowUp gevraagd om een Boommade te maken voor de zogenaamde “Trend Stand”. Oftewel, nog genoeg te doen, maar ik kijk er ontzettend naar uit! Het feest vindt plaats op 1 en 2 september in Vijfhuizen (bij Schiphol). De beurs is toegankelijk voor professionals uit de branches wonen, kids en gift. Voor de aanwezigen: Boommade is te vinden bij stand B.155.

  Maar, voordat alle trendzoekers op de woonbeurs Boommades gaan bestellen, is het tijd dat jullie voorzien worden van een tegenprestatie voor jullie bijdrage(n)! Bovendien is de hele woonbeurs dankzij jullie mogelijk gemaakt. 

  • De Boommade-tasje funders: Vergeet niet het tasje op te halen.
  • De mini olijfboom funders: Aankomende week kan je het olijfboompje bij je thuis verwachten per post (tenzij verzocht is om een later aflevermoment). Indien je hebt aangegeven het boompje op te willen halen (plus gratis Boommade tasje): dit kan vanaf donderdag 8 augustus.
  • De midi olijfboom funders: De midi olijfboom kan vanaf donderdag 8 augustus opgehaald worden. Indien je hebt aangegeven de boom thuis/op kantoor te willen ontvangen: neem contact op voor een goed aflevermoment voor jou (ik kan bezorgen vanaf 11 augustus, helaas niet tussen 13 t/m 16 augustus). 
  • De grote Boommade funders: Neem contact op voor een goed aflevermoment voor jou.
  • De funders met speciale verzoeken (andere soort Boommade besteld): Ik neem aanstaande week contact met je op.

  Ophalen kan in Rotterdam of Amsterdam. Bij vragen/opmerkingen/een moment afspreken voor bezorgen of ophalen: neem vooral contact met mij op. 

  Liefs,

  Sophie

  PS Hebben jullie dit artikel al gezien? Ethiopië claimt het wereldrecord bomen planten!

 • We (boom)made it!

  Lieve funders,

  Het is gelukt: mijn crowdfunding is succesvol afgerond dankzij jullie!

  Met maar liefst 114% op de teller, heb ik 364 bomen mogen laten planten. Brazilië is er 242 bomen rijker op geworden, en Ethiopië 122. Ik ben jullie ontzettend dankbaar!

  Het behalen van mijn streefbedrag betekent natuurlijk ook dat Boommade een stand op de Show Up woonbeurs zal hebben! Op 1 en 2 september zal ik mijn Boommades voor het eerst aan het grote interieurpubliek laten zien. Uiteraard zal ik jullie via social media op de hoogte houden van dit event (Facebook: Boommade | Instagram: @Boommade.nl).

  Maar genoeg over Boommade, want wat betekent de geslaagde crowdfunding voor jullie?

  • Voor alle funders: Beschouw bovenstaand certificaat als het jouwe! En ben trots op je goede daad.
  • Voor de funders die het Boommade tasje met inhoud hebben besteld: Ik verzend je tasje deze week. Voor als je het tasje wilt ophalen: dit kan vanaf aanstaande donderdag in Amsterdam of Rotterdam.
  • Voor de funders die het mini olijfboompje hebben besteld: Ik verzend jouw boompje in augustus. Ook kan het boompje vanaf dan worden opgehaald in Amsterdam of Rotterdam. Je ontvangt t.z.t. nog een e-mail met specifiekere datum.
  • Voor de funders die de midi olijfboom hebben besteld: Ik bezorg jouw boom in augustus. Ook kan je boom vanaf dan worden opgehaald in Amsterdam of Rotterdam. Je ontvangt t.z.t. nog een e-mail met specifiekere datum.
  • Voor de funders die de grote Boommade hebben besteld: Ik bezorg jouw boom in augustus. Je ontvangt t.z.t. nog een e-mail met specifiekere datum.
  • Voor de funders die hun product willen ophalen: Laat je van te voren even weten waar en wanneer je komt?

  Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ([email protected]) of bel/app gerust.

  Liefs, Sophie

 • To plant a tree, is to believe in tomorrow

  Wat gaat mijn crowdfunding goed! 

  Inmiddels zit ik al over de 100 bomen heen die ik mag gaan laten planten namens jullie! Ik vind het mooi om te zien dat er zo veel mensen zijn die hun steentje bijdragen. Met 82% op de teller en nog twee weken te gaan, durf ik wel te zeggen dat het eigenlijk niet anders kan dan dat ik mijn streefbedrag ga halen. Dat betekent dat Boommade op een grote woonbeurs zal staan met officiële stand. Dat had ik een kleine anderhalf jaar geleden (toen ik voor het eerst beton aanraakte) niet durven dromen.

  Maar wat me stiekem nog meer aan het hart gaat, zijn de bomen. Daarom heb ik besloten dat ik het uiteindelijke bomenaantal dat geplant gaat worden, zal verdubbelen uit eigen zak. Hiermee hoop ik nog meer positieve impact te kunnen maken! Dat wilde ik even kwijt voor het weekend. ;) 

  Liefs! 

 • Over de helft!!

  Dát was even leuk wakker worden vanochtend (ja, ik check zo’n 10x per dag mijn crowdfunding): ik zit al over de helft van mijn streefbedrag!

  Ik voel mij zó dankbaar voor al jullie support. En ik weet eigenlijk wel zeker dat die stand op de woonbeurs er gaat komen. Heel spannend, maar vooral heel leuk!

  De bomen die ik - als het goed is - namens jullie mag gaan laten planten, zijn er inmiddels al 61 (zie de foto voor een impressie!). Trots!

  Voor nu is het natuurlijk de bedoeling dat mijn crowdfunding ‘gewoon’ blijft lopen. Daarbij heb ik (nogmaals) jullie hulp nodig. Het helpt mij ontzettend als jullie de berichten die ik plaats op mijn social media kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn) willen delen. Deze crowdfundingspagina zelf kan ook gedeeld worden. Dat doe je door op één van de icoontjes links van mijn filmpje op de hoofdpagina te klikken. Delen zorgt voor meer zichtbaarheid en mogelijk nieuwe funders! Vertel ook vooral je collega’s, vrienden, buren en familieleden over deze crowdfunding.

  Mochten jullie nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben voor mij(n crowdfunding), neem vooral contact op!

  Voor nu: DANK JULLIE WEL!

  Liefs, Sophie

  PS Vanavond heb ik een leuke winactie voor jullie klaarstaan op Facebook en Instagram.