Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Boommade

Voor hen met een boom van een hart

About the project

UPDATES:

  • Funders die cash/via een tikkie hebben betaald en die dus ook een plek op mijn pagina verdienen: mijn twee oma's, Geertje Lavrijssen, Chantal de Bree, Amelie van Alphen, Sophie van Zutphen, Louis Goulmy, Annick de Planque, M. Petersen, Robin Betten, Simone Wils-Bezema, Lisa Schutter, Sam Dings, René Deckers, Maurits Vis, Hans Blom, Folkert Crince le Roy, Anouk Hoogeveen, Wouter Bongers, Thomas Toonen, J. Lialiangas, Rolien Beijers, Boelie Tutein Nolthenius, Anne Hospers, Marjet Zwaans, M. van Stolk, Emilie Prince, Dorien Hamming Woldijk.
  • Ik heb besloten om het uiteindelijke bomenaantal dat geplant gaat worden, te verdubbelen uit eigen zak. Hiermee hoop ik een nog grotere positieve impact te maken met mijn crowdfunding. Help je mee? Liefs, Sophie

---

Boommade staat voor homemade interieurbomen. Alle Boommades zijn handgemaakt en uniek. Een standaard Boommade heeft een betonnen voet, een echte - maar gedroogde stam - en kunstbladeren en/of bloemen. Boommades groeien niet en hebben geen onderhoud nodig.

Het is de missie van Boommade om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Boommade wil - met haar bomen - zoveel mogelijk mensen het natuurgevoel ook binnen laten ervaren. Want dat de natuur een positieve invloed op ons heeft is een feit. Uit onderzoek blijkt dat alleen al het kijken naar de vormen van bladeren en bomen ons tot rust laat komen. Naast het gevoel van rust, associeert Boommade bomen met schoonheid, kracht, groei, harmonie, ontspanning en verbondenheid met de wereld. Vanuit die zienswijzen worden de Boommades gemaakt: met liefde, met de hand en met respect voor moeder natuur. 

Omdat Boommade een ode aan de boom is, wordt de crowdfunding ook deels ingezet om zo veel mogelijk bomen te laten planten. Help je mee? 

What are the funds for?

Met het bedrag zal een stand op een woonbeurs worden bekostigd om de Boommades (voor het eerst!) aan het grote publiek te laten zien. Ook zal ik bomen laten planten van het bedrag. Het uiteindelijke bomenaantal zal ik verdubbelen uit eigen zak.

About the project owner

Mijn naam is Sophie Deckers (27) en ik ben de oprichtster van Boommade. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb rechten gestudeerd in Groningen en woon sinds 2015 in Amsterdam. Tegenwoordig pendel ik heen en weer tussen Amsterdam en Rotterdam, aangezien de werkplaats van Boommade in Rotterdam is. Onder ‘werkplaats’ versta ik de garage van mijn ouderlijke huis. Mijn bomen zijn dus echt homemade.

Naast mijn liefde voor de natuur, interieur en creatief bezig zijn, vermaak ik me in het dagelijks leven met vriendinnen, yoga en hockey.  

In maart 2018 heb ik Boommade opgericht. Voor Boommade was ik een jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat-stagaire. En weer daarvoor heb ik allerlei juridische stages gelopen. Met Boommade ben ik een volledig andere weg in geslagen. En van die keuze heb ik absoluut geen spijt. Op dit moment geniet ik zo veel mogelijk van de vrijheid, de creativiteit en de afwisseling die Boommade mij biedt. 

Alvast ontzettend bedankt voor je bijdrage! Dankzij jou kan Boommade groeien! Ik ben je ontzettend dankbaar.

Liefs,

Sophie

PS Heb je interesse in een Boommade, maar wil je de boom liever eerst in het eerst zien? Maak dan graag even een afspraak ([email protected]) om de bomen te komen bekijken in Rotterdam. 

PPS Doe je graag mee met de crowdfunding, maar heb je specifieke wensen voor jouw boom en/of staat jouw perfecte boom er niet tussen? Neem dan even contact op ([email protected]). Dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Share Follow us