BackBackMenuCloseClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

33-45 Magazine

Magazine over muziek en beleving

About the project

Of je nu boodschappen doet, op café gaat of op weg bent naar het werk, muziek is altijd aanwezig. Ze vormt een extra laag geluid in ons dagelijks leven, naast het ruisen van de wind en het rollen van de wagens. Maar is dat de rol van muziek?

Muziek heeft de kracht te verenigen, een soundtrack te vormen van een generatie, statements te maken. Muziek brengt je in extase, biedt troost, zet aan tot denken. Muziek heeft meer impact dan zichtbaar is.

33-45 is een magazine over muziek en beleving. We verspreiden onderzoek, persoonlijke ervaringen en nostalgische verhalen.
Zo geven we muziek de plaats die ze verdient: op de voorgrond.

Iedere editie heeft een rode draad: een songtitel. Voor editie 1 is de titel Never Alone, Always Together. Over samenhang en invloed, context en inspiratie. Release: januari 2018.

Op papier! We gaan weg van de vluchtige digitale wereld, en focussen ons op tijdloze artikels en kwalitatieve foto’s in een unieke vormgeving. In vierkant formaat benaderen we het artwork van de vinylplaat. Met fotoreeksen, speciaal gemaakt voor onze artikels, ondersteunen we de inhoud: vol karakter!

What are the funds for?

De eerste editie van 33-45, Never Alone, Always Together, wordt afgewerkt, dus is het stilaan tijd om naar buiten te komen met ons project. Een geprint magazine heeft een grote opstartkost: de eerste druk. Daarom kunnen we jullie hulp gebruiken!

Momenteel werkt ons fantastisch team op vrijwillige basis. Om een duurzaam magazine te zijn, willen we journalisten en redactie vergoeden voor hun harde werk. Een werkingsbudget is dus noodzakelijk om de volgende editie uit te brengen.
We rekenen hiervoor op een goede verkoop van onze eerste editie. Dit kan echter tijd kosten.

Daarom starten we deze crowdfunding. We willen hiermee de druk voorschieten. Met een verkoopprijs van €15 per magazine dekken we distributie en marketing. Hiermee halen we bovendien druk- en werkingskosten voor editie 2 op.
Met deze crowdfunding gaan we voor het doelbudget van € 5000. Naast pre-orders van editie 1, zijn er ook crowdfunding-exclusives. Voor elk wat wils!

Lijst met concerten:

DEMOCRAZY
Waardebon (€30) - Democrazy

MUZIEKCENTRUM DE BIJLOKE
26/10 Hardscore & Frank Nuyts - Bijloke Gent
17/11 Il Solisti & Jan Michiels - Bijloke Gent
24/11 Symfonieorkest Vlaanderen & De Beren Gieren - Bijloke Gent
26/11 Young Masters - Bijloke Gent
01/12 Cosmic Pulses: hommage aan Stockhausen - Bijloke Gent
20/12 Behoud de Begeerte - Bijloke Gent
19/01 Uri Caine & Brussels Philharmonic - Bijloke Gent
03/02 Spectra - Bijloke Gent
10/02 Symfonieorkest Vlaanderen - Bijloke Gent
17/02 Ex Tempore & Florian Heyerick - Sint-Machariuskerk, Gent

WILDE WESTEN - KORTRIJK
20/10 Equal Idiots - De Kreun Kortrijk
19/11 And So I Watch You From Afar - De Kreun Kortrijk
22/11 Sophia - De Kreun Kortrijk

KOMPASS - SURPRISE
20/10 - Tale of Us - Kompass Gent
04/11 - Sam Paganini Kompass Gent
10/11 - Repossession Kompass Gent
17/11 - KNTXT w/ Dave Clarke + Charlotte De Witte - Kompass Gent
18/11 - Kompass Gent
24/11 - Kompass Gent
09/12 - Marcel Dettmann Kompass Gent
15/12 - Kompass Gent

Check de beschikbaarheid in de lijst bij de beloningen.

About the project owner

Na een nacht zeveren op café ontstond een vaag idee: “We maken een muziekmagazine!” Ons concept was er: het album. Met het artwork gebaseerd op de vinylplaat, en een albumtitel als rode draad stond ons idee vast.
We schoten snel uit de startblokken en onze eerste editie is bijna af, met dank aan de vrijwilligers. Als polyvalent trio vult de vaste redactie elkaar perfect aan:

“Fotograaf door concerten, of concertganger door fotografie, niemand weet het. Ruig en ruw: gelukkig spreken we over zijn stijl, niet over zijn karakter.”

Als stille vennoot is Gert-Jan vaak de doorslaggevende stem in de discussies. Met zijn unieke foto's weet hij ook zijn stempel te drukken op zowel fotografencollectief Genthology, als 33-45.

“Niet enkel het onderwerp van menig woordgrapje, maar ook liefhebber van de betere esthetiek. Goedkeuring van onze graphicus: een simpele “Wa yoo!” "

Als grafisch vormgever zorgt Anders dat het totaalplaatje klopt. Hij vormt de lijm die de boel bijeen houdt.

“Redacteur met een gedrevenheid die even groot is als zijn liefde voor teen pop. En die is héél groot.”

Quinten is de ideeënspuwer van dienst. Het gevolg hiervan zijn een resem aan muziekprojecten, zoals The Motion en Carl Gustav. Als hoofdredacteur van 33-45 bundelt hij samen met de journalisten de ideeën in edities.

www.33-45magazine.com

www.facebook.com/3345Magazine

www.instagram.com/3345magazine